Ons Team

Ons Team

Het vaste Peer! team

volg Peer!

Coördinator/ eigenaar

Monique van de Kamp - Schut

Als ondernemersdochter ben ik al jong in contact gekomen met de bijzondere dynamiek van het ondernemen. Mijn vader was al wat ouder toen hij ondernemer werd en ik kon goed zien wat ondernemen met hem deed als persoon. Later ging ik bij de belastingdienst startende ondernemers voorlichten over de inkomsten- en de omzetbelasting en weer zag ik wat het met mensen deed om ondernemer te worden. Niet iedereen die zich ingeschreven had als ondernemer kon de stap maken om alle facetten van het ondernemerschap op te pakken en velen stopten dan ook al voordat hun eerste jaar erop zat. Bij de Belastingdienst kwam ik Seats2meet tegen. Wat een mooi concept, want door samenwerking en door kennis te delen, komen we verder in ons leven. Ik denk dat een hoop starters die ik bij de belastingdienst tegenkwam, niet hadden hoeven stoppen als er meer onderlinge steun was geweest. Bij Peer! kan ik mensen verbinden en door de vele gesprekken met startende ondernemers ben ik in staat de kracht van mensen in ondernemerschap te activeren. Ik ben er ook van overtuigd dat als mensen zich gedragen voelen, ze de ruimte hebben om zich verder te ontwikkelen. Ik zorg er graag voor dat Peer! hier de ruimte voor biedt.

Onmisbaar

Het Peer!-team

Vrijwilligers spelen een belangrijke rol in de dagelijkse gang van zaken bij Peer! Voor Peer! is hun inzet onmisbaar. Peer! biedt vrijwilligerswerk in de vorm van werkervaringsplaatsen. Door weer onder de mensen te komen en werkritme op te doen en met eventuele inzet van een loopbaancoach bieden wij vrijwilligers een mooie groeikans op weg naar betaald werk.
Het vrijwilligersteam bestaat uit Janina, Henriëtte, Esmiralda, Yvonne en Nienke.

Wisselwerking
We streven naar een goede balans tussen ‘kosten en baten’ voor de vrijwilliger.
ZP’-ers vinden hier een netwerk, mogen een meetingspace gebruiken voor een zakelijke afspraak en krijgen de ruimte om hun activiteiten verder te ontwikkelen en uit te breiden.
Voor sommige vrijwilligers is Peer! een goede plek om te re-integreren. Ze raken weer actief betrokken bij de wereld van werk en krijgen coaching en ondersteuning bij herstel na bijvoorbeeld een burn-out of langdurige ziekte.
Vrijwilligers op zoek naar een betaalde baan krijgen coaching bij het maken en uitvoeren van een plan.

Waar werken ook delen is

Neem deel aan de community!

Optimized with PageSpeed Ninja